Pedagogtetthet: 10 på topp og 10 på bunn

• Diagrammet under viser de ti kommunene med henholdsvis høyest og lavest pedagogtetthet i kommunale og private barnehager.

Pedagogandel: 10 på topp og 10 på bunn

• Diagrammet under viser de ti kommunene med henholdsvis høyest og lavest pedagogandel i kommunale og private barnehager.

Bemanningstetthet: 10 på topp og 10 på bunn

• Diagrammet under viser de ti kommunene med henholdsvis høyest og lavest grunnbemanning i kommunale og private barnehager.

Venter du på data?

Barnehagemonitor laster inn sanntidsdata. Det tar derfor litt tid før alle grafer og tabeller er lastet inn. Takk for din tålmodighet.